Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Localizare: la aprox. 700 m de plaja Slovenska şi 1 km de oraşul vechi Budva.

Facilităţi: deţine studio-uri pentru 2-3 persoane, internet wi-fi, supermarket la o distanţă de 50 m, restaurant.

Facilităţi camere: TV LCD, chicinetă complet utilată, frigider, baie cu duş, aer condiţonat, balcon, parcare.

 

Sejur individual – intrare la cazare în  fiecare sâmbătă

 

Early Booking 30% INCLUS IN TARIFE, pentru rezervare până la 31.03.2017

şi plata integrală cu 16 zile înainte de plecare

 

                 Tarif în euro/persoană/ sejur 7 nopţi fără masă

Dată check-in (sâmbătă) 24.06.2017

02; 09.09.2017

01; 08; 15.07.2017

26.08.2017

22; 29.07.2017

05; 12; 19.08.2017

Loc în Dublă 179

125

185

130

200

140

 Supliment cameră single: 99 euro/sejur

 

       Servicii incluse:                                                                                             Servicii neincluse:

– taxa de staţiune: 1.5 euro/adult/zi;

– 7 nopţi cazare fără masă                                                                   1 euro/copil 0-6.99 ani/zi (se achita la agentie)

– aer condiţionat                                                                                    – excursii opţionale

– asigurare medicală/storno (recomandate)

 

Sejur individual: check-in la ora 12:00 (ora locală) şi check–out la ora 09:00 (ora locală); intrările la cazare vor fi în fiecare sâmbătă în perioada 24.06-09.09.2017

 

Reduceri copii:

Copil între 0-11,99 ani, cazare gratuită cu 2 adulţi în cameră dublă (fără pat suplimentar) + taxa de staţiune.

 

*Check-in: 12:00 p.m

*Check-out: 09:00 a.m

*ora locală din Muntenegru (GMT/UTC + 1h),

 

Notă şi observaţii:

 

  1. Camerele pe individual sunt la cerere, confirmarea depinde de disponibilitatea vilei în momentul rezervării.
  2. Taxa de staţiune este obligatorie şi se achită la sediul agenţiei.
  3. Tarifele sunt calculate în euro/persoană/sejur. Pachetele turistice se pot achita in Euro sau in lei la cursul BNR + 2%, coeficientul de risc valutar.
  4. La înscriere se achită un avans de 30% iar plata integrală se va efectua cu 16 zile înainte de plecare.
  5. Clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită de autorităţile de resort din Muntenegru. Ca atare, facilităţile comune şi cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale. Check-in: 12:00; Check-out: 09:00 a.m
  6. Descrierea vilei cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; în consecinţă, agenţia nu poate fi facută răspunzătoare pentru eventualele neconcordanţe în privinţa facilităţilor vilei sau ale camerei.
  7. Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu său sau să paraseasca teritoriul propriu.
  1. Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autoritaţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a îi permite să părăsească teritoriul propriu.
  1. Rezervările cu Early Booking nu pot suferi modificări de nume sau perioadă, penalizarea fiind de 100% din cazare, conform contract.

 

Condiţii de călătorie:

Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii în ţară sau carte de identitate valabilă (buletinele vechi cu file nu sunt acceptate pentru trecerea frontierei).

Conform reglementarilor în vigoare, minorii trebuie să călătorească împreună cu cel putin un adult însotitor şi să aibă asupra lor acordul părintelui care nu îi însoţeşte ( legalizat la notariat) sau al ambilor părinţi, după caz; de asemenea, adultul care îi însoţeşte – în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi – trebuie să aiba şi cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră. Detalii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

30178 Vizualizari per total 1 Vizualizari astazi

Check-in time

Flexible

Check-out time

Flexible

Muntenegru

Muntenegru

Muntenegru (Muntenegreană: Crna Gora sau Црна Гора [tsr̩̂ːnaː ɡɔ̌ra], ce înseamnă “Munte negru”) este un stat localizat în Europa de Sud-Est. Are ieșire la Marea Adriatică la Sud-Vest și se învecinează cu Croația la vest, cu Bosnia și Herțegovina la Nord-Vest, cu Serbia și Kosovo[3] la nord-est, și Albania la Sud-Est.[4] Capitala și cel mai mare oraș al țării este Podgorița, pe când Cetinje este desemnat ca Пријестоница (Priestoinița), ce înseamnă „Fosta Capitală Regală”.[5]

Principatul Diocleei (Duklja). Prima jumătate a sec. X

În secolul al X-lea au existat 3 principate slavone pe teritoriul Muntenegrului de astăzi: Duklja, ce corespunde părții de sud, Travunia, celei de vest, și Rascia, celei de nord. În1042, arhontele Stefan Vojislav a condus o revoltă din care a rezultat independența Duklja și a instituirii Casei Vojislavljević. Duklja și-a atins sfârșitul pe timpurile domniei a fiului lui Vojislav, Mihailo (10461081), și a fiului său, Bodin (10811101).[6] În perioada secolului al XIII-lea, această zonă a fost redenumită în Zeta, nume ce a înlocuit Duklja în referirile la acest teritoriu, ce făcea parte în acele timpuri din Marele Principat Sârbesc a dinastiei Nemanjić. În timpul căderii imperiului sârbesc, la sfârșitul secolului al XIV-lea, partea de sud a Muntenegrului a trecut sub stăpânirea familiei Balšić, apoi sub stăpânirea Crnojevicilor, iar până în secolul al XV-lea, teritoriile Zetei erau menționate mai des sub numele deCrna Gora, provenit prin traducere, probabil din Venețiană: monte negro. Muntenegru și-a câștigat independența de Imperiul Otoman, fiind recunoscut parțial în 1878. Din 1918, a devenit parte a Iugoslaviei. Pe bazele referendumului ce a avut loc pe 21 mai 2006, Muntenegru și-a declarat independența pe data de 3 iunie, în același an.

Muntenegru este clasificată de Banca Mondială, ca o țară cu venituri medii, fiind membru al ONU, al the Organizației Mondiale a Comerțului, Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa, al Consiliului European, participant al Acordului Central European al Comerțului Liber și un membru fondator al Uniunii Mediteranene. În prezent, Muntenegru este un candidat oficial la aderarea la Uniunea Europeană[7] și deasemenea, candidat oficial pentru aderarea la NATO.[8]


Read more