Availability

 • Double room

  + more info
  Max:
  4493 Vizualizari per total 2 Vizualizari astazi

General

Program 9 nopti/11 zile.

Plecare din Bucuresti sau Budapesta!

Amplasare: amplasat pe panta vestica din Bukit, mai sus de plajele din Jimbaran.
Hotel: complex alcatuit din 2 aripi a cate 4 etaje legate printr-o pasarela acoperita, completate armonios de cateva vile luxoase amplasate imprejur. 5 piscine cu apa dulce si o piscina cu apa sarata (prosoape, umbrele si sezlonguri incluse), 7 restaurante in aer liber, restaurant cu specific fructe de mare si divizia “Langit” in aer liber. Club de joaca pentru copii cu piscina pentru copii si tobogan; centru fitness, Spa. La “Ocean Beach Pool” se ajunge pe nistre scari sau cu un trenulet special. Mai jos de “Ocean Beach Pool” se afla barul Rockbar cu vedere minunata catre apus.
Camerele: internet W-lan (contra cost) in toate camerele. Mobila in stil balinez. Camere cu vedere spre resort – baie mare (baie, dus separat, WC, uscator de par), TV-sat, aer conditionat, ventilator pe tavan, minibar, seif, terasa.
Camere Jimbaran – ofera balcon sau terasa, cu vedere spre golf si mare (limitata de vegetatie).
Camere Deluxe orientate spre mare – au aceleasi dotari, vedere spre mare.
Camere Club (48mp, inclusiv balcon) – sunt foarte personalizate si luxoase. La aceasta categorie de camera intra si urmatoarele: acces la Club Lounge (intre orele 07:00-23:00) – aici se servesc zilnic 5 mese mici: mic dejun continental, pranz lejer, Hors d’oeuvres. Sucuri proaspete, cafea, ceai incluse. Folosirea mingilor de golf precum si folosirea terenurilor de tenis sunt incluse. Aveti posibilitatea sa va duceti la curatat 4 piese vestimentare gratuit.
Vila cu un dormitor si cu vedere la mare: (cca. 300mp) – living si dormitor separat, baie mare cu dus separat, DVD-player, iPod, terasa mobilata cu vedere spre mare, dus in aer liber, piscina mica proprie (14mp), sezlong, serviciu valet 24 ore, buggy-service (masinute de transfer).
Vila cu 2 dormitoare si cu vedere la mare: are aceleasi dotari. Servicii in plus – baie cu petale de flori la sosire, zilnic fructe proaspete in vila. Folosirea mingilor de golf precum si folosirea terenurilor de tenis sunt incluse.
Masa: mic dejun american in bufet. Demipensiune – in plus masa de pranz sau cina (3 variante din meniu la alegere), pensiune completa – pranz si cina in plus.
Contra cost: Spa, 2 terenuri de tenis (cu nocturna), teren de golf cu 18 gauri, biciclete de inchiriat.
Carti de credit acceptate: AX, MC, VI, DC.
Scurta Descriere:

 Amplasat pe panta vestica din Bukit, mai sus de plajele din Jimbaran este unul din hotelurile de top din Bali.
4494 Vizualizari per total 3 Vizualizari astazi

Check-in time

Flexible

Check-out time

Flexible

Bali

Bali

Bali este o insulă mică din Indonezia, între insulele Java Sumatra și Lombok (8°25′23″S, 115°14′55), este una dintre cele mai mari atracții turistice din lume, datorita atat calitatilor balneo-climaterice naturale imbinate cu tehnicile terapeutice traditionale de origine indiana, chinezeasca contopite in masajul balinez anti stress cat si posibilitatilor foarte variate de divertisment, ce includ surfing, scufundari, pescuit, excursii in jungla, turism cultural, etc. Are capitala la Dempasar/ Denpasar.

In ultimele ani Bali a devenit o destinație importantă pentru turiști care vor să descopere tainele exotice ale insulelor indoneziene. Numărul călătorilor a crescut exponențial, în 2006 numărul acestora era de 1.5 millioane, în 2012 însă a ajuns la 7 millioane pe an.

Atracții turistice

 • Apusul de soare la Templul Tanah Lot;
 • Templul Taman Ayun;
 • Templul Sadha Kapal;
 • Templul Uluwatu;
 • O vizita la Centrul de Arta si Muzeul de pictura din Ubud;
 • Surf pe creasta unui val în Uluwatu;
 • Atelierele de prelucrare ale argintului si aurului cu magazinele proprii de prezentare si vânzare din Celuk;
 • O vizita la atelierul – studio al celui mai important designer indonezian Nyoman Suradnya, renumit prin tehnica sa unica de imprimare a vestitului material textil Batik;
 • O vizita la Centrul de sculptura din Mas va ofera posibilitatea negocierii pretului obiectelor pe care doriti sa le achizitionati.Aici se sculpteaza în lemn pretios; de tec, mahon, lemnul crocodilului…
 • Incursiune spre muntele Kintamani;
 • Vestitele orezarii în terase;
 • Rafting pe râul Ayung;
 • Croaziere în insulele învecinate: ex. I-la Lembogan;
 • Parcuri: West Bali National Park, Bali Bird Park, Butterfly Park, Monkey Forest.

Arhitectura templelor

Înainte de a intra în templu, trebuie trecut printr-o serie de curți (unele temple au doar două curți), împărțite cu porți în forma de turn secționat pe verticală și amplasate de o parte și de alta a drumului, numite și porți secționate. Sunt foarte des întâlnite acest gen de porți, mai ales în regiunile în care religia hindusă este prezentă. Defapt templul în sine este o curte împărțită cu mai multe încăperi în capătul seriei de antreuri. Prima curte nu este foarte importantă, în aceasta se fac ceremoniile mai puțin importante, întâlniri și adunări, sau prepararea și aranjarea mâncărurilor. Tot aici este și turnul în care este amplasată o tobă – kulkul, cu rol asemănător clopotniței din bisericile creștine.

A doua curte este despărțită tot printr-o poartă secționată, dar înainte de a intra în curtea propriuzisă, se trece printr-o altă poartă în formă de munte, care simbolizează muntele sfânt și prin care este obligatoriu a se trece. Aceasta este o curte sacră, iar trecerea prin poartă este o purificare înainte de a păși în curte. Aceste porți sunt păzite de “gardieni” – statui ai unor eroi din istorie sau idoli protectori, și care au rolul de a proteja templul de spiritele rele. În interiorul curților, uneori sunt amplasate tronuri mici și simple, locuri ocupate de localnici și de zeii mai puțini importanți. De o parte și de alta a curții sunt statuete ale idolilor. Cei mai importanți sunt în partea muntelui și cei mai puțin importanți sunt în partea răsăriteană. Aceste statuete, sunt amplasate cu o anumită regulă și ordine, unele temple au mai multe altele mai puține. De obicei sunt așezate pe acoperișuri supraetajate în formă de piramidă, iar statuetele acoperă toată suprafața. Numărul treptelor din acoperișul în formă de piramidă diferă de la templu la templu, în funcție de importanța și puterea acestuia. Cele mai multe trepte pot fi în număr de 11.


Read more