OLYMPIC BEACH

OLYMPIC BEACH

Things to do - general

Staţiunea Olympic Beach este situată în regiunea Pieria, zona din partea nordică a Muntelui Olimp, numită “ţara bogată” sau “ţara de sub munte”. Impreuna cu staţiunea Paralia (situate la doar 1  km distanta) şi oraşul Katerini alcătuiesc cel mai cosmopolit şi mai luminos colţ din Pieria, situate la numai 75 km la sud de Salonic şi 20 km de Muntele Olimp. Paralia are o plajă lata cu nisip fin care se întinde pe mai mulţi kilometri, cu ape curate si puţin adânci. A fost distinsă cu Steagul Albastru ani la rând.

Riviera Olimpului, aceasta salba de statiuni, se intinde intre Masivul Olimpului cu varful Mytikas (2917 m), unde vechii greci isi venerau Pantheonul cu Zeus, Hera, Apollo, Artemis, Poseidon, Hermes, Are, Hefaistos si legendara Mare Egee.

In zona Pieriei se afla: ruinele orasului antic Dion unde existau templele zeilor Macedoniei antice, Pidna – locul celebrei batalii dintre romani si macedonieni, Skotina unde s-a nascut Orfeu si Platamonas cu celebrul castel bizantin si apoi latin, din anul 1204.

Va garantam o vacanta extraordinara in aceasta statiune cosmopolita, unde gasiti numeroare restaurante şi taverne cu  mâncăruri tradiţionale greceşti, dar şi internaţionale, o mulţime de magazine, sporturi nautice si o bogată varietate de cluburi de noapte.

1921 Vizualizari per total 1 Vizualizari astazi
Country Grecia
Vila Filia - confort standard

Vila Filia - confort standard

, OLYMPIC BEACH
Avantaje: amplasare la doar 150 m de plaja,  camere si balcoane spatioase, proprietar foarte amabil, More info

Unfortunately there are no self-catering offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.