Paralia Katerini

Paralia Katerini

Things to do - general

Staţiunea Paralia Katerini este situată în regiunea Pieria, zona din partea nordică a Muntelui Olimp, numită “ţara bogată” sau “ţara de sub munte”. Staţiunea Paralia şi oraşul Katerini alcătuiesc cel mai cosmopolit şi mai luminos colţ din Pieria, situate la numai 75 km la sud de Salonic şi 20 km de Muntele Olimp. Paralia are o plajă lata cu nisip fin care se întinde pe mai mulţi kilometri, cu ape curate si puţin adânci. A fost distinsă cu Steagul Albastru ani la rând.

Riviera Olimpului, aceasta salba de statiuni, se intinde intre Masivul Olimpului cu varful Mytikas (2917 m), unde vechii greci isi venerau Pantheonul cu Zeus, Hera, Apollo, Artemis, Poseidon, Hermes, Are, Hefaistos si legendara Mare Egee.

In zona Pieriei se afla: ruinele orasului antic Dion unde existau templele zeilor Macedoniei antice, Pidna – locul celebrei batalii dintre romani si macedonieni, Skotina unde s-a nascut Orfeu si Platamonas cu celebrul castel bizantin si apoi latin, din anul 1204.

Va garantam o vacanta extraordinara in aceasta statiune cosmopolita, unde gasiti numeroare restaurante şi taverne cu  mâncăruri tradiţionale greceşti, dar şi internaţionale, o mulţime de magazine, sporturi nautice si o bogată varietate de cluburi de noapte.

 

Programul excursiei:

Ziua 1: Plecare in fiecare zi de vineri din orasul ales.

Ziua 2: Sosire în staţiune sambata dimineaţa (în funcţie de formalităţile vamale). Cazarea în staţiune se face începând cu ora 14:00.

Ziua 3 – 8: Timp liber pentru plajă, distracţie, cumpărături, relaxare sau programe opţionale: Atena, Athos, Meteora, Salonic, Insula Skiathos, Waterland, Muntele Olimp, Insula Evia sau Seara Grecească.

Ziua 9: Eliberarea camerelor în jurul orei 9:00. Ora de plecare spre România este intre 14:00 si 17:00, ora exactă fiind comunicată de către reprezentanţii locali. In tara se va ajunge a 2-a zi in functie de formalitatile vamale si trafic.

 

Trasee:

  1. Baia Mare – Cluj Napoca – Alba Iulia – Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti – Giurgiu
  2. Baia Mare – Satu Mare – Oradea – Arad – Timisoara
  3. Cluj Napoca – Targu Mures – Sighisoara – Brasov – Bucuresti – Giurgiu
2162 Vizualizari per total 2 Vizualizari astazi
Vila Golden Beach - confort superior

Vila Golden Beach - confort superior

, Paralia Katerini
Avantaje: amplasare in centrul statiunii, camere mobilate modern, balcoane spatioase, internet wirel Mai mult
Vila Varbenis - confort standard

Vila Varbenis - confort standard

, Paralia Katerini
Avantaje: amplasare in centrul statiunii, balcoane spatioase, internet wireless gratuit,  programe T Mai mult

Unfortunately there are no self-catering offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.