Travel Mania

Adresa: Bulevardul Republicii nr.12, Bistrita
Nr. Reg. Com.: J06/884/2007
CUI: RO22391350

Licenta de turism: 1424/14.02.2022
Polita de asigurare: I nr. 55235 - valabil pana la 14.01.2023
Brevet Turism: 911/18.11.2010
Manager Turism: Sorean Onoria

Cont Lei: RO93BTRLRONCRT0340981501
Cont Euro: RO43BTRLEURCRT0340981501
Banca: Transilvania

Tel.: 0371.178.188
Tel. mobil: 0724.149.200
E-mail: info@maniatravel.ro

Despre noi

Ne-am inceput activitatea in anul 2008 si de atunci ne aflam intr-o continua evolutie, imbunatatire si adaptare la toate schimbarile care au aparut pe piata turistica. Colaborarea noastra cu cei mai importanti tour operatori de pe piata si tehnologia inovativa de astazi ne da posibilitatea sa oferim cu usurinta si promptitudine o varietate mare de destinatii turistice si sa facem fata la cele mai exigente cerinte si dorinte ale clientilor nostri.

Echipa Travel Mania este formată din oameni dedicati ce dispun de experiența, cunoștințele și logistica necesare in procesul de vanzare al pachetelor de vacanță, de la charterele pe destinatii deja foarte populare, pana la destinatii exotice in cele mai indepartate colturi ale lumii, la circuite culturale, istorice si religioase, city break-uri, croaziere sau safari.

Misiunea agentiei noastre este sa ne punem experienta, cunoasterea si munca noastra in slujba iubitorilor de vacante, oferindu-le cele mai frumoase momente de petrecere a timpului liber. Noi credem ca vacantele sunt unele dintre cele mai profitabile investitii ale sufletului nostru, pentru ca aproape nimic nu ne bucura mai mult decat amintirea calatoriilor alaturi de cei dragi, a locurilor si a oamenilor pe care i-am intalnit, a experientelor inedite care ne-au scos din rutina zilnica si au mai adaugat o fila albumului vietii noastre. De aceea, noi suntem fericiti sa putem sa aducem in viata oamenilor bucuria de a calatori, de a deschide noi ferestre prin care sa priveasca lumea.

Apreciem profesionalismul si calitatea serviciilor, astfel ca obiectivul nostru este sa oferim servicii de calitate la cel mai bun raport calitate pret si vom cauta intotdeauna cele mai bune variante de vacanta si oferte personalizate in functie de nevoile, bugetul si cerintele clientilor nostri.

Valorile noastre se rezuma la respect, onestitate si integritate. Scopul nostru este sa construim şi sa menţinem relaţii de incredere şi de lunga durata cu turistii nostri, asa cum am dovedit pana astazi prin fidelizarea clientelei noastre.

Va asteptam cu multa pasiune si entuzaism sa alegem impreuna vacanta optima pentru fiecare dintre dvs.


Onoria Sorean,

Director agentie

Licenta turism
Certificat de inregistrare
Polita asigurare
Brevet de turism
Solicita oferta