Atlantica Amalthia Beach Resort (Adults Only)

Zona Chania Si Rethymno, Grecia Continentala
Agia Marina Chania - GR73100 Crete Greece
Situat intr-un mediu linistit, relaxant si imbietor, Amalthia Beach Resort este pentru cei care doresc sa experimenteze o alta lume; turistii au accest facil la Chania si captivantul sau port venetian.
Hotel Website: www.amalthia-hotel.gr

Localizare

Hotelul este situat la 9 km de Chania, pe plaja cu nisip din Agia Marina. Beneficiaza de plaja decorata cu Steag Albastru si de o zona foarte frumoasa si linistita. Cele mai apropiate puncte de atractie ale zonei sunt urmatoarele: Plaja Stalos (1.4 km), Platanias Square (2.3 km), Agios Dimitrios Church (2.4 km), Manastirea Franciscana Agios Frangkiskos (5 km), Gradina Municipala (5 km), Limnoupolis (6.6 km), Nea Chora (6.6 km), Cetatea Firkas (7.2 km), Muzeul Maritim al Cretei (7.4 km), Nautical Museum of Crete (7.4 km), Muzeul de Arheologie din Chania (7.5 km), Moscheea Kioutsouk Hassan (7.6 km), Galeria de Arta Municipala din Chania (7.6 km), Muzeul Razboiului din Chania (7.6 km), Muzeul de Istorie din Chania (7.6 km), Muzeul Memorial Eleftherios Venizelos (8.3 km), Gradina Botanica din Creta (11.3 km), aeroportul Souda (19 km). 


Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie cu facilitati de fax si copiator, salon pentru servirea micului dejun, colt de internet, salon TV, bar principal, piscina exterioara cu un design unic si sectiune separate pentru copii, restaurant, taverna si par la piscina, teren de joaca pentru copii.

Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la piscina aflata in aer liber si la centrul de fitness al proprietatii, iar la un cost suplimentar se ofera diverse tratamente si terapii de spa. La piscina se pot bucura de o taverna aflata chiar pe plaja cu nisip, unde pot fi comandate cocktail-uri delicioase sau amatorii de innot pot merge pana la Thodorou, o zona deosebit de pitoreasca. 


Facilitati camere

Cele 62 de camere au fost recent renovate, ca de altfel intreg hotelul, si sunt dotate cu mini-bar, baie cu cada, balcon, TV, telefon diect, uscator de par, aer conditionat seif.  Camerele pot avea vederea catre mare sau catre gradina.


Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor facilitarea de a practica sporturi acvatice sau inchirierea de biciclete pentru explorarea mediului inconjurator.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter cu aterizare pe aeroportul din Heraklion;

Basic catering (in functie de reglementarile actuale);

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopți cazare;

Masa în funcție de hotelul ales;

Asistență turistică.

vezi mai multe

Taxa hotel - se plateste la fata locului;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale;

Asigurare COVID (storno+medicala).

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta