DESCRIERE: Acest complex de apartamente cu 5 etaje cuprinde un total de 40 de apartamente si ofera oaspetilor acces la un parc de masini situat in incinta. 


LOCALIZARE: Celebrele Dune de Nisip Maspalomas se afla la doar 10 minute de mers pe jos de apartamente. Aeroportul din Gran Canaria este la mai putin de 30 km distanta.
Acest complex de apartamente se afla in centrul turistic al Playa del Ingles, Gran Canaria, la doar 50 m de cea mai apropiata legatura cu reteaua de transport public. Plaja, precum si centrele comerciale Metro si Kasbah, impreuna cu multe alte locuri de cumparaturi si divertisment, se afla la doar 450 m de complex. 


FACILITATI: Acest complex ofera apartamente bine echipate, cu balcoane sau terase cu vedere la piscina in aer liber. Apartamentos Strelitzias este situat la doar cativa pasi de plaja Playa del Ingles.


DOTARI CAMERE: Fiecare apartament la Strelitzias are o decorare simpla cu pardoseli din gresie. Toate dispun de o zona de locuit spatioasa cu o canapea extensibila si televizor cu programe prin satelit. Exista, de asemenea, o bucatarie cu cuptor cu microunde, frigider si prajitor de paine.


PAGINA WEB: http://apartamentostrelitzias.com/index.php/en/ 

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - GRAN CANARIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Gran Canaria; Taxe de aeroport; Avion GRAN CANARIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Gran Canaria - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Apartamentos Strelitzias, Gran Canaria, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta