Charter Zona Larnaca - Vangelis Hotel and Suites, cu plecare din Timisoara

Situat in centrul orașului Protaras, Vangelis Hotel & Suites, de 4 stele, se află la doar 2 minute de mers pe jos de Golful Fig Tree și plaja Sunrise. Are o zonă de piscină in aer liber și oferă apartamente cu aer condiționat și chicinetă complet utilată.

De asemenea, au balcoane cu vedere la Marea Mediterană sau la grădina hotelului.

Hotelul oferă o varietate de facilități de agrement, care includ o piscină mare in stil lagună, o piscină pentru copii și o piscină interioară. Alte facilități includ un teren de tenis, tenis de masă, un centru de fitness cu sală de gimnastică și un centru spa. Oaspeții mai tineri au la dispoziție un club pentru copii supravegheat, cu un loc de joacă in aer liber și o cameră de joacă interioară, cu mobilier moale și jocuri. Hotelul oferă recepție deschisă nonstop și parcare privată gratuită.

Puteți alege să luați masa la oricare dintre cele 3 restaurante ale proprietății sau să vă bucurați de cafeaua și gustările din local cu autoservire și de cele 3 baruri pentru cocktailuri de zi și de noapte.

Proprietatea oferă o varietate de sporturi nautice.

Seara, faceți o plimbare pe strada principală din Protaras, care se află chiar in fața ușii, cu o varietate de restaurante, magazine și baruri și viața de noapte vibrantă. Golful Konnos și golfurile stancoase și apele limpezi ale Capului Greco sunt la doar cațiva pași de Vangelis Hotel & Suites.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Vangelis Hotel and Suites, Larnaca, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta