Hotelul este situat la 11 minute pe jos față de plajă. Plaja Ladiko și Golful Anthony Quinn sunt la 15 minute de mers pe jos.

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Inconjurat de o grădină și situat aproape de plajă, intr-o zonă liniștită de la marginea stațiunii Faliraki, Hotelul Zoes oferă unități de cazare cu balcon, amenajate cu gust. Hotelul are 2 piscine: una pentru adulți, iar cealaltă pentru copii.

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, televizor cu ecran plat și frigider mic. Acestea oferă un balcon mobilat cu vedere la grădină și la piscine sau la Marea Egee.

La restaurantul hotelului puteți gusta preparate grecești tradiționale și mancăruri internaționale, iar la barul de la piscină puteți savura un cocktail. De la proprietate puteți ajunge in scurt timp pe jos la o varietate de restaurante și baruri.

Facilitățile includ o masă de biliard, un colț cu jocuri și un serviciu de inchiriere de biciclete. Cei mici se pot distra pe terenul de joacă pentru copii. Este disponibil WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Plaja Ladiko și Golful Anthony Quinn sunt la 15 minute de mers pe jos. Puteți ajunge pe jos de la Hotelul Zoes la terenul de golf Afandou. Cu autobuzul public puteți merge in orașul Rodos, situat la doar 13 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Zoes Hotel & Suites, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta