Charter Kefalonia - Summery Hotel, cu plecare din Bucuresti

Situat in Lixouri, in mijlocul unor grădini frumoase, Hotelul Summery, este o proprietate de familie de peste 30 de ani și oferă piscină si loc de joacă pentru copii. Camerele cu aer condiționat sunt prevăzute cu balcon mobilat cu vedere la Marea Ionică sau la oraș.

Fiecare cameră de la Hotelul Summery este dotată cu TV si frigider. In fiecare cameră sunt furnizate articole de toaletă si uscător de păr. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit.

Micul dejun este servit zilnic pe terasă insorită, printre palmieri si flori bougainvillea. Oaspetii se pot relaxa in jurul piscinei sau pot savura o băutură la snack bar. De asemenea, hotelul oferă room service.

Sunt disponibile facilități de tenis de masă, windsurfing și drumeții. Personalul recepției cu program nonstop, oferă oaspeților servicii de inchirieri autoturisme precum și informații privind explorarea zonei Kefalonia. De asemenea, sunt disponibile servicii de babysitting.

Oaspeții hotelului pot face o scurtă plimbare pană in centrul orașului, unde se găsesc taverne și magazine. Peninsula Pali are plaje celebre, inclusiv Lepeda, Xi si Mega Lakos. La Hotelul Summery este disponibilă parcarea publică gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Summery Hotel, Kefalonia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta